• Livrare gratuita
 • Asamblarea si instalarea mobilei
 • Program de loialitate
 • НОВОГОДНЯЯ АКЦИЯ
  НОВОГОДНЯЯ АКЦИЯ
 • АКЦИЯ!
  АКЦИЯ!

Schema procesului de lucru

 • 1
  Calcul estimative prin mail/telefon
 • 2
  Masurarea si intocmirea ofertei comerciale
 • 3
  Încheierea contractului si plata in avans
 • 4
  Confectionarea mobilei in conformitate cu termenii stabiliti
 • 5
  Achitare si livrare
 • 6
  Lucrări de asamblare

Avantajele

 • Producere proprie
 • Materie prima
 • Livrare gratuita in raza municipiului
 • Respectarea termenilor stabiliti
 • Garanție până la 24 de luni

Pareri

Noutăți

28
octombrie
2019

PRODUS NOU. CANAPEA COLT GOLD

Model de canapea capitonata in stil clasic Modelul include: - arcuri Bonele - tip de extensie Delfin  - doua lazi de depozitare Dimensiunile 2,90x1,75. Canapea GOLD poate fi confectionata in orice culoare necesara.  

17
septembrie
2019

MOBILA RUSPIN GRUP LA TARGUL INTERNATIONAL DE MOBILA,BIFE-SIM 2019.

A luat sfarsit Expozitia Internationala de Mobila, care a trecut cu mare succes la ROMEXPO, în parteneriat strategic cu Asociația Producătorilor de Mobilă din România (APMR) și CCIR in perioada de 12-15 septembrie 2019. A fost cea de-a XXVIII-a ediție a BIFE-SIM - Târg internațional de mobilă, echipamente și accesorii. Compania RUSPIN s-a bucurat de un numar mare de vizitatori si a primit o apreciere inalta a calitatii si designului mobilierului expus. Mobilierul nostru in cadrul Targului BIFE -SIm 2019. Poze de la expozitie.  

05
septembrie
2019

PROIECT NOU DE BUCATARIE DIN MDF VOPSIT

Va prezentam un nou proiect de bucătărie la comandă. Mobilierul este fabricat cu elemente de stil clasic din MDF vopsit. Detaliile decorative, fatade din oglinzi in carou, cornișa sculptată a modulului central, aplicatii decorative verticale, sunt realizate din lemn. Culoarea albă a mobilierului o face vizual ușoară și nu complica spațiul. Insula-bar  în mijlocul bucătăriei ofera un plus de confort și genereaza senzatie de intimitate. Bucătăria va deveni un decor demn al interiorului și un loc preferat pentru întreaga familie.   Vă invităm să ne vizitați in showroom la adresa Chișinău bd. Dacia 27. Oferim consultarea designerului. Ducem proiectul de la 3D vizualizarea pana la instalare.  

08
august
2019

BUCATARIA ÎN STIL CLASIC LA COMANDĂ DIN MDF VOPSIT!

Va prezentam proiect nou de bucătărie la comandă. Mobilierul este realizat în stil clasic din MDF vopsit. Elementele decorative, cornișe, elementele verticale sunt fabricate din lemn. Fațade cu grilaje din placaj cu tăiere laser. Vitraliile și patina dau un rafinament special bucătăriei. Bucătăria va deveni un decor demn al interiorului și un loc preferat pentru întreaga familie.   Vă invităm cu drag să vizitați showroom-ul nostru situat la adresa Chișinău, Dacia 27. Vă oferim consultarea designerului. Ducem proiectele de la 3D vizualizare pana la instalare.    

05
august
2019

NOU! PORTAL ELEGANT CU OGLINDA LA COMANDĂ

Vă prezentăm un nou proiect personalizat - set portal cu oglindă. Va deveni un centru compozitional demn al livingului și un loc preferat de odihna pentru serile de familie. Poate fi confectional la comandă, la dimensiuni necesare și în orice gamă de culori. Designerii noștri ofera proiecte 3D și duc comanda de la schiță pana la instalare.   Vă invităm să ne vizitați in showroom situat la adresa Chișinău, bd Dacia 27. Pentru consultații apelati designerul la num.  0791011154, (+373) 22551515, (+373) 22600422    

04
aprilie
2019

MODEL NOU! USA DE INTERIOR DIN LEMN CLASICA 8

Va prezentam model nou de usa - Clasica 8. Modelul este din lemn vopsit + patina aur. Elementele decorative din lemn. Usa se realizeaza la comanda, in orice culoare, la dimensiuni necesare. Va asteptam cu drag la adresa Chisinau, bd Dacia 27

27
martie
2019

RECAMIE NICA. CLASICA ELEGANTA

Recamia este o combinatie de canapea și bancheta. Laconica, cu forme elegante, cu cotieră moale, care seamănă cu o petală - va deveni un adevărat decor al oricarui interior. Dacă preferați eleganța - Nica va fi o achiziție potrivita. Confectionam la comanda in orice culoare dorita.  

19
martie
2019

Raport despre mobila noastra in stirile mass-media

La Expozitia Internationala de Mobila compania noastră s-a prezentat cu mare succes. Mobilierul este proiectat de designerii Ruspin Home cu o mare experienta in domeniu. Anul acesta accentul a fost pus pe mobilierul din lemn natural.

07
martie
2019

Mobilier elaborat si realizat de compania noastra Ruspin Home

Mobilier elaborat si realizat de compania noastra Ruspin Home

Producem usi in Moldova

RUSPIN GRUP ocupă un loc important pe piaţa concurenţială de producere a uşilor şi mobilei de calitate fiind un lider de succes solicitat în rîndul populaţiei din Republica Moldova cît şi peste hotarele ei. Pe parcursul a 17 ani de activitate numele Companiei a devenit deosebit de cunoscut şi apreciat datorită calităţii înalte a producţiei, care a adus confort în casele, apartamentele şi sufletele oamenilor. Datorită sutelor de recomandări, propuneri ale clienţilor am lărgit sfera de activitate şi posiblităţile de a satisface toate gusturile şi dorinţele clienţilor.

Oferim în primul rând - usi fabricate din lemn natural de calitate superioară.

Cu excepţia uşilor fabricate din pin masiv, producem şi usi din MDF, furniruite, de interior cît şi usi metalice de intrare. Deasemenea, avem un asortiment larg de mobilă: antreuri, dulapuri, living, mobilă pentru baie, camera copiilor, din diverse tipuri de materiale (lemn, MDF vopsit, MDF peliculă, PAL melaminat, MDF furniruit). În colecţie sunt circa 100 de modele de sticlă inclusiv şi o mare varietate de vitralii.

O popularitate mare o are şi mobila confecţionată la comandă: mobilă pentru oficiu, bucătării cu o gamă largă de posibilităţi în materiale, culori şi stil, dormitoare, dulape-cupe produse în Moldova.

Producera mobilei la comandă

Este creaţia comună a celui care comandă şi designerului „RUSPIN GRUP". Munca substanţială a designerilor noştri şi utilizarea metodelor moderne de lucru ne permite să creăm o mobilă ce oferă plăcerea estetică, avînd în același timp, şi o valoare reală din punct de vedere practic.

Calitatea înaltă a mobilierului fabricat de Compania ,,RUSPIN GRUP" este garantată de designul bine realizat de personalul calificat, utilizîndu-se materiale și tehnologii moderne. În același timp, trebuie remarcat faptul că la crearea unui astfel de mobilier folosește doar cele mai bune materiale, din punct de vedere ecologic.

Cele mai avantajoase oferte și cadouri pentru casele și apartamentele dv-ra!
Contactati-ne