• Livrare gratuita
 • Asamblarea si instalarea mobilei
 • Program de loialitate
 • НОВОГОДНЯЯ АКЦИЯ
  НОВОГОДНЯЯ АКЦИЯ

Schema procesului de lucru

 • 1
  Calcul estimative prin mail/telefon
 • 2
  Masurarea si intocmirea ofertei comerciale
 • 3
  Încheierea contractului si plata in avans
 • 4
  Confectionarea mobilei in conformitate cu termenii stabiliti
 • 5
  Achitare si livrare
 • 6
  Lucrări de asamblare

Avantajele

 • Producere proprie
 • Materie prima
 • Livrare gratuita in raza municipiului
 • Respectarea termenilor stabiliti
 • Garanție până la 24 de luni

Noutăți

18
ianuarie
2019

PRODUS NOU! CANAPEA COLT GOLD

Model de canapea capitonata in stil clasic Modelul include: - arcuri Bonele - tip de extensie Delfin  - doua lazi de depozitare Dimensiunile 2,90x1,75. Canapea GOLD poate fi confectionata in orice culoare necesara.  

18
ianuarie
2019

PRODUS NOU! CANAPEA COLT LONDRA

 Canapea pe colt Londra este o soluție neobișnuit de convenabilă și practică pentru spatiul livingului. Acest mobilier pentru odihnă cu dimensiuni 2960 * 2170 este confortabil si in stare strinsa si extinsa. Londra este echipată cu mecanism de extindere pivotant, fiabil și ușor in exploatere  zilnica.Boxa de depozitare eleganta, care concomitent este si masuta de cafea, vă va surprinde plăcut. Canapea Londra se confectioneaza la comandă în orice culoare dorită. În showroom-ul nostru, situat la adresa Chișinău, bd. Dacia 27,dispunem de o paletă bogată de materiale de tapițerie. De asemenea, la dispoziția dvs. consultanții noștri  care vă vor ajuta să alegeți cea mai potrivită gamă de culori.

22
noiembrie
2018

PROIECT NOU! MOBILA PENTRU LIVING LA COMANDA

Prezentam mobila personalizata (poze de la instalatie). Compania noastra produce mobia la comanda, de orice complexitate, de orice destinatie. Materiale de fabricare - lemn, furnir natural, MDF vopsit, PAL melaminat

22
noiembrie
2018

MOBILA LA COMANDA DIN LEMN, FURNIR, MDF VOPSIT

Proiect nou de mobila pentru camera copii. Mai multe modele vedeti pe site-ul nostru https://www.ruspin.md/ru/produktsiya/detskie  

22
noiembrie
2018

MESE SI SCAUNE DIN LEMN LA COMANDA!

SCAUNE SI MESE LA COMANDA! Confectionam la comanda scaune din lemn si mese din lemn, furnir, MDF vopsit si PAL melaminat. Poze: mobilierul Ruspin la expozitia internationala de mobila BIFE 2018 Mai multe modele vedeti aici https://www.ruspin.md/ru/stoly-ofisnaya-mebel  

22
noiembrie
2018

PRODUS NOU! CANAPEA PE SISTEM PIVOTANT LONDRA!

  CANAPEA COLT LONDRA Dimensiunile – 2960*2170 Mecanism – Pivotant Lada - masuta de depozitare Poate fi interpretat in orice culoare. Pretul este indicat la comanda canapelei din tesatura din paleta standard. Atunci când alegeți materiale din alte palete, se face recalcul. https://www.ruspin.md/ru/produktsiya/uglovye-divany-1972 Modelul se afla in showroom la adresa bd Dacia 27

22
noiembrie
2018

PRODUS NOU! CANAPEA EXTENSIBILA CU POUF

EXPENSIBILA  TIP DE EXTENSIE - EUROCARTE DIMENSIUNILE 2,55*1,00 SPATIU DE DORMIT 2,00*1,60    

22
noiembrie
2018

CANAPEA COLT IN STL CLASIC GOLD

Model de canapea capitonata in stil clasic Modelul include: - arcuri Bonele - tip de extensie Delfin  - doua lazi de depozitare Dimensiunile 2,90x1,75. Canapea GOLD poate fi confectionata in orice culoare necesara.  

31
octombrie
2018

RUSPIN GRUP

Compania Ruspin Grup in cadrul Targului international de mobila, echipamente si accesorii, la Expozitia anuala BIFE SIM 2018.

Usi in Moldova

RUSPIN GRUP ocupă un loc important pe piaţa concurenţială de producere a uşilor şi mobilei de calitate fiind un lider de succes solicitat în rîndul populaţiei din Republica Moldova cît şi peste hotarele ei. Pe parcursul a 17 ani de activitate numele Companiei a devenit deosebit de cunoscut şi apreciat datorită calităţii înalte a producţiei, care a adus confort în casele, apartamentele şi sufletele oamenilor. Datorită sutelor de recomandări, propuneri ale clienţilor am lărgit sfera de activitate şi posiblităţile de a satisface toate gusturile şi dorinţele clienţilor. Astăzi, oferim în primul rând - usi şi geamuri fabricate din lemn natural de calitate superioară.

Cu excepţia uşilor fabricate din pin masiv, producem şi usi din MDF, furniruite, de interior cît şi usi metalice de intrare. Deasemenea, avem un asortiment larg de mobilă: antreuri, dulapuri, living, mobilă pentru baie, camera copiilor, din diverse tipuri de materiale (lemn, MDF vopsit, MDF peliculă, PAL melaminat, MDF furniruit). În colecţie sunt circa 100 de modele de sticlă inclusiv şi o mare varietate de vitralii.

O popularitate mare o are şi mobila confecţionată la comandă: mobilă pentru oficiu, bucătării cu o gamă largă de posibilităţi în materiale, culori şi stil, dormitoare, dulape-cupe produse în Moldova.

Producera mobile la comandă – este creaţia comună a celui care comandă şi designerului „RUSPIN GRUP". Munca substanţială a designerilor noştri şi utilizarea metodelor moderne de lucru ne permite să creăm o mobilă ce oferă plăcerea estetică, avînd în același timp, şi o valoare reală din punct de vedere practic.

Calitatea înaltă a mobilierului fabricat de Compania ,,RUSPIN GRUP" este garantată de designul bine realizat de personalul calificat, utilizîndu-se materiale și tehnologii moderne. În același timp, trebuie remarcat faptul că la crearea unui astfel de mobilier folosește doar cele mai bune materiale, din punct de vedere ecologic.

Cele mai avantajoase oferte și cadouri pentru casele și apartamentele dv-ra!
Contactati-ne